Неукротимата циганка Пенка, която се прослави с вкуса си към възстарички мъже, има и едно младо гадже в тефтера с любовници.

Невероятно интересната кандидатка за титлата Мис България е преминала и през леглото на скандално – печалния рапър Криско, който пък от своя страна се прочу със страстта си към леката дрога и вечната липса на пари.

Анонимни източници издават, че Криско със сигурност е преминал през леглото на Пенка за една вечер, пишат от skandalno.net

Това се случило в известен нощен клуб, където рапърът обичайно прекалил с пиячката и забранените хапчета. На сутринта се случило най – лошото – циганката Пенка започнала да му се подиграва пред хората заради скромния размер на мъжкото достойнство и категорически заявила, че повече няма да допусне грешката да си легне с него.

Към настоящето Пенка върти на малкия си пръст ром – богаташ от нейния си квартал, който използва за основен спонсор. Именно този човек успял да я измъкне от нищетата и унизителната ѝ предишна работа на чистачка в обществените тоалетни на Ботевград.

По отношение на Криско пък все повече се говори, че връзката му с певеца Миро се задълбочава още повече.

Двамата бяха нарочени за любовници още през миналото лято и въпреки че имаха време да отрекат достоверността на тези слухове, нито един от тях не си направи труда да го стори.

„По всяка вероятност след фиаското с Пенка, Криско напълно се е отвратил от нежния пол”, коментират по интернет форумите.