След конкурс-риалити шоуто „Мис България 2013“ животът на Пенка коренно се промени.

Участничката с „карибското тяло“ днес се радва на луксозни придобивки и значително по-охолно съществуване, за което допреди няколко месеца е можела само да мечтае, пише HotArena.net.

Преди известно време ромската перла се появи в предаването на Карбовски, в което шокира зрителите на ТВ7 с признанието, че в действителност живее доста мизерно. Откакто е зарязала платежоспособния си спонсор, нямала пари да плати квартирата, в която живее със семейството си. Умилен от трогателната изповед, водещият й предложи да я заведе на море, а след това да й направи рубрика, в която тя ще говори по политически теми.

Очевидно уговорката остава, тъй като Пепи се похвали в социалната мрежа, че след броени дни ще е отново на екран. Също така сподели с почитателите си, че се чувства страхотно след морето с Карбовски.

След края на формата „Мис България 2013“ скандалната миска бе забелязвана често в компанията на други три красавици, с които се сприятелиха в т. нар. „дворец“. Приятелката й Звезделина, за която се знае, че има богат мъж до себе си, започна да я води в елитни нощни клубове, както и по луксозни ресторанти.

В профила на Пенка се появи и снимка, на която тя позира в червено БМВ...

*Пенка със Звезделина