Смуглото недоразумение в миналогодишния конкурс за красота "Мис България" Пенка Георгиева не успя да се окичи с короната на победителка, но скоро ще сложи булчински воал, съобщи "Всеки ден".

Младоженецът обаче няма да е печално известният й спонсор Пуфи, а младо момче, което за разлика от избраницата си хич не е мургаво.

Заради него Пепи, както Пенка иска да я наричат, дори се е преместила в гр. Оряхово.

"Разкарах дъртия Пуфи, защото ми изневеряваше непрекъснато и беше почнал да ми дава по-малко пари", обяснява момата с прякор "Карибското тяло" пред новата си компания.

Новата изгора на Пенка се казва Румен и е автомонтьор. Той се влюбил в колоритната ромка още докато тя участвала в риалитито "Мис България 2013".

Когато оряховският ерген разбрал, че избраницата му е започнала работа като хостеса в дискотека в Студентски град, си взел билет за автобус от родното Оряхово до София и отишъл направо в заведението, където й признал чувствата си.

От два месеца Пенка и Румен са неразделни, а момчето е толкова отдадено на любимата си, че я води непрекъснато на евтини, но изпълнени с любов почивки. Предложението за брак, "карибката" получила на залез слънце на плажа в Слънчев бряг.

"Много съм щастлива, братовчедките ми отдавна са женени, само аз си бях стара мома на 20-години, но сега вече и Кариби ще има истинско семейство", похвалила се Пенка пред приятелки.