Скандалната Пенка от „Биг Брадър“ не вгорчава само живота на двете Златки. Оказа се, че мургавелката трови нервите и на женската част от фамилия Бакови.

Бившата кандидат — миска завъртя главата на циганския барон със спорна репутация Георги Баков – Баката и той дори се развежда заради нея, твърдят запознати.

Прехвърлилият 50-те години ром е тайнственият любовник и „спонсор” на амбициозното „карибско тяло”. Баката и Пенка са любовници от около година, а заради аферите му, женската част от фамилията отдавна точи ножове и секири заради натрапницата.

Преди два-три месеца Пенка по чудо се е спасила от линч, след като съпругата на Баката и две от снахите му я атакували. Това е и една от причините Пенка да влезе в „Биг Брадър“, където набързо опъна нервите на Маги Желязкова и Златките.

В риалити формата ромската перла често твърди, че няма гадже в момента, вероятно за да не провокира, нова агресия от страна на фамилията на Бакови.

Кога и при какви обстоятелства е пламнала любовта между Пенка и Георги Баков малцина знаят. Мнозина обаче споделят, че ромският барон бил нетипично щедър към младата си любовница, която е на годините на децата му.

Баката й подарил автомобил, обещал да я настани в апартамент в нова кооперация, но засега строежът на дома й е замразен. Обещанието му да я назначи в някоя от фирмите си също не било спазено, тъй като жена му усетила, че я мами с Карибското тяло.

За да си го върне ромката тръгнала с друг, но богатия й спонсор продължава да я поддържа.

„Всеки месец той й дава по 1000-1500 лева, купува дрешки и й плаща мобилния телефон. Пенка направи аборт от Баката преди няколко месеца и се съгласи да махне детето само срещу твърдо спонсорство”, споделят запознати. Според тях Пенка ще продължи аферата с Баков и след излизането си от Къщата.

Калдарашкия род Бакови е сред влиятелните в Софийска област, сред мургавите братя е публична тайна, че фамилията се занимава с имотни измами и с ДДС афери. Точно поради тази причина Георги Баков и брат му Златко били изхвърлени преди година от мешерето от тартора на циганския съд Христо Върбанов – Ицо Папата.

Смуглите магистрати били събрани заради десетки жалби от роми, че фамилия Бакови граби чужди имоти и ги продава с фалшиви пълномощни. Преди година любовникът на Пенка и брат му Златко били разследвани от МВР за трафик на хора, но не се сдобили с обвинения от прокуратурата, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.