Забелязали ли сте приликата между една родна риалити звезда Пеньо и самата Лейди Гага, която чупи рекорда по цял свят.

И Пеньо от "Биг брадър 3", който мечтае да пее и дебютира с "Летя с колата", и Лейди Гага имат сходни черти. И за двамата не е ясно кога са момичета и кога момчета. И макар Пеньо да се дърпа от признанието за подобна прилика, решихме да им направим паралелни портрети.

Така както те съществуват - сякаш в паралелни вселени - единия на географски ширини, където музиката по-трудно се случва, а другия в страната на необятните възможности. Пеньо изрично помоли поне веднъж в интервю да не му се променят думите.

*Тези дни тичам по задачки, животът ми тече нормално, без усложнения.
*Живея в Стара Загора, а студиото, в което подготвям първия си албум е в Димитровград, така че местоположението ми е перфектно.
*Ако кажа, че животът ми след "Биг Брадър" не се промени, ще излъжа, но ако кажа "да", ще преувелича. Всичко е в нормалните параметри.
*Не съм от хората, които слагат етикети на нещата или ги съпоставят, сравняват. Вярвам в индивидуалността и личността на човека. Аз и Лейди Гага живеем в страни, в които стандартите и на шоубизнеса, и на музиката са много различни.
*Не казвам дали съм момче или момиче, винаги оставям очите и ушите на хората да си кажат мнението.
*Дали щях да успея, ако бях роден на друго място, е спорно и относително, можем само да гадаем. Аз съм реалист човек.
*Мисля, че това, което ни предлага Лейди Гага и като шоубизнес, и мода, и техниките в грима, и прическите са добре забравено старо!Не мисля, че в този глобален свят на интернет връзки някой може да изненада и втрещи хората с нещо вече. Това си е колелото на живота. А тя си е един добре инвестиран медиен продукт.
*Ако я копирам ще е неуспешно и дори гротескно.
*Не вярвам в двойници. В индивидуалността е красотата на живота. А и Лейди Гага да ме забележи?!Това е смехотворно и невъзможно!
*Отдръпнах се, защото предпочитам да се завърна, когато имам какво да покажа.
*Както пее Едит Пиаф, не съжалявам за нищо!
*Риалтитата по-скоро сдъвкват и изплюват героите си!
*Предпочитам да ме приемат като човек, после като певец
*Работя с млади, талантливи композитори, в първия ми албум ще има предимно баладични песни, прилягат ми най-добре.
*Хората, които ми помагат скрити, важното е, че ги нося в сърцето си.
*Няма да издам кой е човекът до мен.
*В нашата мила родна страна, колкото и да се правим на широко скроени и разкрепостени, сме в манталитета на 60-те. Може би много години ще минат, докато ще започнат да разбират различните. Та нима красотата и шарения привкус на света, не се дължат на различните?!
*Пеньо е зодия Стрелец.
*В "Биг Брадър 3" мисията му беше да се прави на момиче пред Панайот, с което спечели пластична операция.

Източник: "Стандарт"