Мечтата на станалия известен след „Биг Брадър 3" Пеньо вече се сбъдна.

Младокът е жена по всички параграфи. Ексцентричният чирпанлия най-сетне е успял да си направи операция за смяна на пола, разкриха негови приятели, пише „Всеки ден". Пеньо дори си сменил името и по лична карта вече е Парис.

„Искаше да звучи по чужбински, по-запомнящо се. Парис се надява, че някой ден ще играе в Холивуд и затова иска да има по-общоизвестно име", споделиха приятели на новата звезда на небосклона.

Хирургическата интервенция е била направена в Турция и е струвала близо 20 хиляди лева. Пеньо е започнал да събира пари след участието си в „Биг Брадър", когато започнали да го канят по разни партита и кооперативни забави, за да весели богаташи със своята интерпретация на „Летя с колата", както и с вида си и начина, по който говори.

Според запознати Пеньо е успял да завърти покрай себе си и няколко по-заможни гаджета - мъже, повечето от тях женени.



Постепенно, дефилирайки от креват на креват, Пеньо събрал достатъчно средства, за да стане Парис. Колоритният брадър припомни отново за себе си само преди няколко дни, след като се появи на церемонията по връчване на „Аскеер" 2014.

Бившият вече мъж, понастоящем жена, пристигна в компанията на група младежи, като се оказа, че е сред зрителите на театралното събитие. Пеньо се бе барнал в дълга и цветна лятна рокля. Той явно се сконфузи обаче, когато някои от представителите на медиите го разпознаха. Именно по тази причина побърза да се слее с тълпата и да влезе в Театъра на армията.

Причината Пеньо да се появи на културното мероприятие е, че по някакви странни причини е успял да учи 2 години в класа на проф. Надежда Сейкова в театралния колеж „Любен Гройс", а театралната специалистка бе удостоена с награда за цялостен принос.

Освен нишани за актьорска кариера Пеньо искал да пробие и в музиката под новото си прозвище. Той/тя вече издирвал/а богати спонсори, които да му/й помогнат в издаването на цял албум и първи видеоклип. Името на парчето щяло да бъде „Трансформация" и да съдържа кадри от операцията за смяна на пола на Пеньо!