Скандалната в изказванията си певица на "Синя прашка" - Пепа Секса, довери, че колежките й успяват с пари.

"Не с глас, а с пари. И не със свои пари, а с парите на богатите си любовници. Без тях, те щяха да са никой, смята Пепа.

„На Алисия например й помогнаха безлимитните кредитни карти, но това на всеки би помогнало да стане звезда", отсича колежката й.

Тя смята, че без тях Алисия нямаше да успее да се издигне толкова. Пепа визира връзката на колежката си с Валери Божинов в зората на кариерата си. Благодарение на щедростта на футболиста и тогавашния му талант на терена: "Алисия е разполагала с активи без лимит. Не е тайна, че Божинов е спонсорирал клиповете й и всичките й проекти по онова време".

„Но нека не забравяхме, че всички тръгнаха от сервитьорки, пилонаджийки и манекенки. Те не можеха да пеят", отбелязва Пепа.

Певицата не подминава и Мария и нейното участие като жури, преди години, в "Мюзик Айдъл".

„Тръгнала Мара да съди участниците!! Що не стана да им покаже как се пее!? Щото не може! Евала на ДесиСлава, която стана и запя на сцената и показа, че не може. А Мара защо не излезе нито веднъж на сцената!? Че как ще излезе - нали цялата зала ще избяга. Глория и тя нали е голямата певица - защо не запя?", казва Пепа пред „ШОУ".

"Но певици с истински глас като ДесиСлава, като Цвети Янева, Емилия, Софи Маринова - те нямат нужда от спонсори. Макар че и те са били с богати мъже, спокойно са можели да се издигнат и без тях, защото имат глас", смята Пепа.

"Фолкът у нас обаче замира, и то благодарение на черна кампания, която се води срещу него. Всички плюят фолка, а навремето и те го слушаха, и те работеха в тази сфера, сега забравиха. И ние имаме вина. Защото хората намразиха някои изпълнители, които демонстрират висок стандарт на живот. А обикновеният българин няма пари за хляб. В същото време гледа Галена с обувки за 7 бона!! Не може да се парадира така", казва още изпълнителката.