Джина Стоева отново се разгневи на колежката си Алисия.

Певицата обвинява бившата на Ники Михайлов, че е дала интервю само в печатно издание, а не се е осмелила да каже истината в тв предаване. По повод интервюто на Алисия в сп. „Love Style", Стоева сподели в личния си профил:

"Ако Алисия беше убедена в правотата и невинността си, интересно защо не даде никъде гласово интервю, а само текстово. Да ви кажа ли защо? Защото текстовото интервю може да бъде контролирано и редактирано от нейният ПР и, защото се чувства уязвима. Нека си спомним колко ТВ и др. интервюта даде тя, когато беше наранена по случая Николета - Божинов, а сега се скри в миша дупка".

Колежката й Пепа Петрова, позната като Пепа Секса, също се включи по тази тема с коментар. Пепа, която има доста остър език, без свян отбеляза:

"Абе, Джина ти още ли се товариш от подобни спермоядки! По-добре стара мома, отколкото футболна топка, която всеки подритва като парцал от член на член... Айде да не забравяме преди безлимитните кредитни карти на Божинката "Ася" на какво приличаше... Всеки може да претендира за класа и ниво с чуждите пари, когато е платила с П....А си!!! Отдавна спрях да взимам отношение за българския ни поп фолк... Но ще ви кажа и нещо друго на вас, Джина и Ивена: Когато аз и Кали, и други добри изпълнители напускаха "АРА" и искахме да ни подкрепите и да се съберем в едно общо изказване и нас*ране на тази измислена фирма... Когато трябваше да ни подкрепите и сега тази мижава фирмичка да е минало... Вие тогава се уплашихте, още се надявахте, че видиш ли Касъмов ще се смили и над вас и все ще дойде и вашият ред на слава... Не разбрахте ли, че в тази фирма всичко е "шуробаджанащина", не даваш - не получаваш!!!".

В отговор на своята колежка Джина Стоева пише:

"Пепа Петрова, права си за абсолютно всичко, Пепини!! Ти сама го каза, имали сме надежда, че нещата ще се оправят. Някой хора сме явно с по-висок праг на търпение!".