С много настроение и танци до зори отбеляза рождения си ден изпълнителката на „Ара мюзик” - Пепа.

Родената под знака на зодия лъв певица, се върна специално от морето в столицата, за да отпразнува 35 –тата си годишнина в любимото си заведение – БИАД. Известната с хапливия си език фолк дива събра най-верните си приятели и колеги от бранша, за да ги почерпи за свое здраве.

С присъствието си я зарадваха Антонина, Румина, Габриела и Есмералда, които изпяха в нейна чест едни от най-хитовите си парчета.

„Никога не съм очаквала скъпи подаръци от близките си, за мен е по-важно е, че са тук! – сподели чаровната брюнетка и с чувство за хумор се отнесе към подаръка на най-добрата си приятелка – килограм домати. „Скоро не бях получавала такава изненада. Това естествено е шега, свързана с песента ми „Евтини мераци”. Иначе най-ценният подарък, който съм получавала е бил пръстен с диамант, направи ми го мъжа, с който до скоро живеех.”

За юбилея си Пепа си пожела най-вече да е жива и здрава. „Доволна съм е от себе си и нямам болни амбиции, искам само да имам повече ангажименти. За съжаление покрая кризата те чувствително намаляха. Имам едно салонче за красота в кв. „Манастирски ливади”, което открих преди година, но инвестицията не си заслужава. Няма файда от тая работа!” - признава малко преди рождения си ден в клуб БИАД изпълнителката на хита „Синя прашка”.

Въпреки намалелите участия Пепа няма намерение да се отказва от музикалната си кариера, напротив още повече се амбицира. В началото на есента тя ще представи пред публика новия си клип към песента „Белег”, която вече е записана на сръбски и български език и се върти в радио ефира. „Нямам средства за скъпо видео, но ще се постарая да бъде прилично. Ще ми струва около 10 000 лева, пари които вадя от джоба си. А хубавият, скъпият клип си личи, може да стигне до 100 000 лв.

Не зная колко точно излизат на колежките ми, но от както някои от тях си хванаха богати мъже, клиповете им хич не изглеждат евтини. Можете сами да направите сравнение. Ето кой ги плаща... На мен ми се е случвало да взема назаем, за да реализирам идеята си. Но кой както се уреди!”.