Веднага след като засне видеоклипа към най-новата си песен „Белег", Пепа (бивша Секса) стегна куфарите, за да отпътува към столицата на Малайзия Куала Лумпур.

Това е мечтана нейна дестинация и сега певицата от каталога на Ара Мюзик е щастлива, че има възможност да я посети, пише lifestyle.bg.

„Наистина е много впечатляващо, пожелавам на всеки, който обича да пътува, да посети Куала Лумпур", споделя Пепа. „Всеки хотел е като палат, всяка сграда в центъра е небостъргач. Има кухни от цял свят, аз вече опитах индийска, арабска, японска и какви ли още не..", допълва чаровната певица по телефона.

Гласовитата Пепа е известна със страстта си към пътуванията, била е на доста забележителни места, като Мадрид, Хага, а в Америка е посетила Ню Йорк, Чикаго, Кейп Кот, Лас Вегас и много други, но Куала Лумпур я спечелва.

Тя се наслаждава на забележителностите и се радва на жаркото слънце край басейна на хотела, защото температурата по това време на годината там е 33 градуса.

За да бъде в час, Пепа събрала и доста информация за Куала Лумпур. Тя научила, че това е столицата на Федерация Малайзия и градът е разположен на полуостров Малака. Куала Лумпур многократно е разрушаван и възстановяван през вековете, сега е един от най-модерните и динамично развиващи се градове в Азия.

Тук се намират известните кули "Петронас", които са на 88 етажа и до скоро бяха най-високите сгради в света. Пепа не пропусна да позира пред тях.