Pepsi Challenge е в търсене на най-вълнуващото предизвикателство и провокира феновете на бранда да проявят креативността си в няколко основни теми – спорт, мода, технологии и музика.  Кампанията стартира на 4 май 2015 година и зададе осем седмични предизвикателства, които провокират да поставиш себе си, заедно с любимото си Pepsi в необичайна ситуация.    

Желаещите да участват представят своите selfies, създадени според темата на съответното седмично предизвикателство. След като са се опитали да хванат слънцето, да отидат някъде, където никога не са били или да погледнат от различен ъгъл на Pepsi, те стават част от Pepsi  Challenge.

Това са само няколко от предложените предизвикателства до този момент. До края на кампанията има още малко време и всеки може да се включи като използва освежаващите напитки за подкрепа на своето желание да се впусне във вълнуващо приключение, като покаже най-оригиналния начин да се забавляваш със своето Pepsi.

Можеш да го рециклираш и да дадеш втори живот на празното кенче или да последваш своето вдъхновение и да създадеш ново творение от използвани кенчета Pepsi.

С тези предизвикателства, Pepsi стимулира последователите си да излязат от зоната на комфорт и да преминат отвъд бариерите си, като направят неща, за които са мечтали, но никога не са се осмелявали да реализират.

Pepsi предизвиква своите фенове да живеят сега и да се включат в кампанията Pepsi Challenge като качват своите снимки на сайта

Кампанията Pepsi Challenge има за цел да превърне всеки един момент в запомнящ се и ще продължи до 28 юни 2015 година, а финалистите ще бъдат представени на специално Pepsi Challenge Party на 11 юли в Cacao Beach, Слънчев бряг.

За Pepsi Challenge: Pepsi Challenge е глобална кампания на PepsiCo под наслов „Hold My Pepsi” и нейни посланици са Серена Уилямс, Джеймс Родригес, Usher и Никола Формичети. Всеки един от тях предизвика себе си, като използва освежаващите напитки за подкрепа на своето  желание да се впусне във вълнуващо приключение. Бързата ракета Серена Уилямс замени тенискорта с модния подиум. Музикалната легенда Usher вървя през жарава, за да даде старт на горещо плажно парти. Бързо нарастващата популярност на футболната звезда Джеймс Родригес  не му попречи да изиграе поредния си мач на джаги, вместо на стадиона, а модният дизайнер Никола Фромичети остави своя подпис върху впечатляващ стенопис. Проследете глобалната кампания на #pepsichallenge

За Quadrant Beverages: Куадрант Бевъриджис АД е официалнaта  бутилираща компания за продуктите на  PepsiCo в България – Pepsi, Mirinda, 7UP, Evervess, Gatorade. В портфолиото влизат още негазираните безалкохолни напитки PRISUN, газираната напитка Fizy, студеният чай  Lipton Ice Tea и енергийната напитка Rockstar. Производител е на трапезната бутилирана вода Bellissima. Компанията се развива на българския пазар от 2007 година и сред лидерите на газирани и негазирани напитки като предлага на потребителите нови вкусове и незабравими изживявания.