Тя е на 53, но все още притежава тяло, с което може да комплексира редица 20-годишни свои колежки.

Да, говорим за изящната Ел Макферсън, която преди дни се разходи по бански и напомни на света защо прякорът й е Тялото.

Бързаме да отговорим на въпроса, който вярваме се върти в съзнанието ви, гледайки снимките на 53-годипната Ел – красавицата дължи фигурата си на любовта си към екстремните спортове.

''Стремя се да отделям поне по 45 минути на ден за спорт, който се практикува на открито. Обожавам падълборда, сърфа и водните ски", сподели неотдавна Макферсън.

Ел разкрива още, че една от любимите й активности е да тича боса по плажа в близост до дома си в Маями.

Що се отнася до храната, Ел следва алкалната диета, която намалява киселинността на тялото. Освен това Макферсън пие по три литра вода на ден и обожава плодовите смутита.

Снимките на сексапилната Ел по бански са от 31-декември и са направени от находчиви папараци на плаж на Бахамите. Красавицата е сама на фотосите, така че не стана ясно с кого тя е изпратила 2017-а. Предполага се, че Ел е на почивка с приятели, а не със съпруга си Джефри Соуфър, защото в средата на годината стана ясно, че двамата са разделени. Според медиите причината за раздялата били многобройните изневери на Джефри с различни дами.

Припомняме ви, че Макферсън и Соуфър сключиха брак преди пет години. Двамата нямат общи деца, но топмоделът има двама сина от предишния си партньор Арпад Бюсон - Флин на 19 години и Аурелиус на 14.



Текст: Woman.bg