Нали се сещате как всички имаме от онези моменти, в които просто искаме 5 minutes more сутрин за себе си. 5 минутки, които ще прекараме с още една страница от любимото ни списание, в хапване на любимата ни закуска или по време на които ще обърнем внимание на тоалета за деня? 5 минутки, които все не достигат!

Сега Avon ти ги подарява! Как го постига? Много просто - разбива мита, че грижата за лицето отнема много време и ви представя моментната маска Anew Wake-up Splash Mask, която побира ефекта на 20-минутна разкрасителна маска в ежедневен ритуал от само 15 секунди!

Технологична и бързо абсорбираща формула, съдържаща ексклузивен Perfect-Cell комплекс с копринени протеини, подобрява цвета, гладкостта и плътността на кожата ви, осигурявайки трите ключови условия, които са отговорни за младежкия й вид. Сплаш маската Anew Wake-up Splash Mask хидратира не просто защитава нежната кожа на лицето, но и води до мигновени резултати, за постигане на перфектен вид още след първото използване.

Напълно достатъчно е да нанасяте от сплаш маската до два пъти дневно на влажно лице след почистване или след душ. Едно разтриване и няколко потупвания по лицето помагат на активните съставки да започнат да работят. По този начин Anew Wake-up Splash Mask оказва влияние на клетките в най-горните слоеве на кожата ви, възвръщайки тяхното сияние и блясък.

Сега можете да изглеждате както през любимия филтър на телефона си постоянно! А онези 5 минутки? Тях отделяйте за себе си сутрин, за да може по-дълго да се наслаждавате на любимите си занимания.

А за да сте напълно подготвени за летния сезон, нашият съвет е към грижата за кожата си да прибавите още няколко задължителни помощника! Такива са BB кремът 10-в-1 Anew Perfect Skin със слънцезащитен фактор, чиято свежа формула изравнява тена на кожата, хидратира и прикрива несъвършенствата, както и дневният крем Anew Perfect Skin със SPF 25 за защита на чувствителната кожа. А за най-деликатната зона се грижи околоочния крем Anew Perfect Skin Wide Awake, който хидратира тънката кожа под очите като едновременно с това освежава погледа.

Погрижете се за кожата си и открийте Anew Perfect Skin при своя представител на Avon или на www.avon.bg