След години на подготовка, месеци на репетиции в София и Пловдив, спектакълът по песни на Стефан Вълдобрев „По-полека“ ще дебютира на сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ на 19-и и 20-и септември. Проектът по музика на Стефан Вълдобрев „По-полека“ е съвместна продукция между Младежки театър „Николай Бинев“ и Драматичен театър-Пловдив.

Пред пълна зала и под буря от аплодисменти на 11-и септември спектакълът откри международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът“, а на 19-и и 20-и септември от 19:00 ч. ще започне и своя път на софийска сцена. Зрителите ще имат възможност да се насладят на много смях, изключителна музика, прекрасни танци и забавни и докосващи персонажи, изиграни от страхотните звезди на Младежки театър „Николай Бинев“ и Драматичен театър-Пловдив, както и от специалния гост Филип Аврамов!


Автори на текста са Ваня Щерева и Стайко Мурджев. В ролята на режисьор влиза директорът на Младежки театър „Николай Бинев“ – Владимир Люцканов, който безупречно се справи с режисурата на последната премиера Младежки театър – спектакълът „Аз, Фойербах“, а през годините успешно е режисирал някои от най-известните спектакли на театъра – „Вятърът в тополите“, „Кухнята“, „Летище“, „Страхотни момчета“ и „Красиви тела“.



Композитор на „По-полека“ е едно от най-разпознаваемите и любими лица в българската музика – Стефан Вълдобрев. Той е актьор, режисьор, композитор, автор и изпълнител на песни. Зад гърба си има успешно реализирани театрални и екранни роли, за които е удостоен с дълъг списък от награди.