В клипа на синъгла Out Of The Woods очарователната Тейлър Суифт преминава през зловещи джунгли, гора с вълци и океански вълни.

В мрежата вече се обявиха пет факта за новия клип.

1. Снимките са правени през ноември 2015 година в Нова Зеландия. Снимачният екип е работил в необичайни природни условия. Разказва режисьорът на видеото Джозеф Кан: "Тейлър изцяло се посвети на снимките. Аз бях със скиорски костюм, а тя се снимаше с лятна рокличка. Наложи й се да се измъчи заради изкуството".

2. Работата върху клипа се оказа застрашена от буря, която бе толкова силна, че изпотроши дървета. Снимачният екип трябваше да бъде евакуиран, а самите снимки бяха удължени със седмица повече от планираното.

3. Защитници на природата бяха много недоволни от снимките, които се правиха на новозеландския плаж Bethells Beach. В тези места гнезди рядката за страната птица златиста булка и според еколозите снимачният екип е нарушил покоя на обитателите на плажа.

4. Клипът на Out OF The Woods завършва с надписа: "Тя го загуби. На намери себе си и това бе всичко, което й трябваше". Феновете предполагат, че тези думи, както и целият текст на песента, се отнасят за отношенията на Суифт с Хари Стайлс, сегашното гадже на Кендъл Дженър. Не е тайна, че Суифт пише песни за бившите си любовни връзки. Във връзка със сегашния трак тя казваше: "Имах такива отношения, при които всеки ден си мислиш: има ли изобщо бъдеще или всичко свърша още утре. Това са такива отношения, в които ти никога не чувстваш, че твърдо стоиш на земята. В това има нещо вълнуващо, но едновременно ти изпитваш безумно безпокойство и невероятно чувство на неразбиране".

*Тейлър и Хари, Колаж: billboard.com

5. Режисьорът Джоуцеф Кан е автор на множество музикални видео - клипове на Лейди Гага, Шакира, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Джордж Майкъл, U2, Maroon 5 и други звезди от първа величина. За Тейлър той е направил няколко клипа - за сингълите Blank Space, Bad Blood и Wildest Dreams, където в главната роля се снима Скот Истууд. Това видео бе много критикувано, защото събитията в него стават в Африка, а във видеото няма нито едно чернокожо лице, пише БГНЕС