Певецът Миро организира голям концерт на открито. Той ще застане под светлината на прожекторите в Античния театър в Пловдив през септември. Датата е 26-и, а часът – 20. Събитието носи името „Мироглед“, а билетите за него вече са налични в мрежата на Eventim. Те са на цена от 20, 30, 40 и 50 лв.

Междувременно роденият в Добрич изпълнител се радва на успеха на песента си „Очите“. Парчето събра над 1 милион завъртания в платформата YouTube за четири месеца без да има официален клип. „Благодаря Ви, че има причина да правя музика! Благодаря за стимула музиката да е музика. Благодаря Ви! Ние заедно създадохме прецедент без аналог в България (или поне аз не знам за друг). Обичам ви! Цялата слава е завинаги за Исус!", написа в социалните мрежи той.

Припомняме, че хореографката Маргарита Будинова изненада Миро с видео към въпросната песен през април. 4-минутната лента разполага с много главни герои, част от които са актрисата и модел Диляна Попова и попълнения от националния отбор по художествена гимнастика. Сред тях са световните шампиони Елена Бинева и Ренета Камберова, както и прима балерината на Национална опера Марта Петкова.