Вече пораснали и извън гимназията. Така изглеждат героите в 5-ия сезон на тийнейджърския сериал “Революция Z”.

Причината да се снима продължение е фейсбук група, която се появява след края на 4-ия сезон. Само за 2 седмици тя събира 25 хил. фенове, които искат още “Революция Z”. Затова телевизията поръчва на продуцентите следващи епизоди.

Снимките по тях започват до 1-2 месеца, когато времето се затопли. Би Ти Ви ще започне да го излъчва евентуално през есента. Самите актьори вече са получили сценарий за сериите.

Всъщност всички без Никола Стоянов и Джулия Бочева, които играят Тино и Ани в сериала. Актьорите, които са двойка и в живота, не искат повече да се снимат в сериала. Отказали са да продължат участието си и в групата. Нейната вокалистка вече е Мона Недева. Героинята ѝ Мира Кадиев се събра с героя на Иван Тишев - Боби, в края на 4-ия сезон.

Заедно с Недева и басиста Христо Михалков, който се появи за първи път в 4-ия сезон на сериала, групата ще продължи да прави музика. Планира се дори албум, който тя записва в момента. Той ще бъде издаден вероятно докато се излъчват сериите от последния сезон.

Джулия Бочева и Никола Стоянов вече не свирят в групата и извън сериала.