Този път в светска дисекция сме ви подготвили отново няколко издънки, които няма как да бъдат подминати...

Джена - актуална?

Пред сп. "Нов Фолк" Джена каза: "Актуална съм, затова ме замесват в интриги!" Питаме се не трябва ли феновете да казват коя певица е актуална и коя не и откога й се вдигна толкова самочувствието на брюнетката?

Уж не одобрявала клюките по адрес на нея и Коко Динев, но близо две седмици си мълча и чак сега, когато изкара нов сингъл дава опровержение. За жалост именно този скандал е нещото, което накара едни да чуят за Джена, други да си припомнят как изглежда.

Райна показа гащички

Пилето на поп фолка показа своите тигрови гащички, които така и не успяха да бъдат скрити под иначе семплата й рокля. На промоцията на новия й дует с Цвети от Експоуз тя се разкрачи, което бе единственото нещо, заради което присъстващите да не съжаляват, че са я посетили.

Песента няма да я коментираме, защото колкото и пъти да я пуснат в ефира все не можем да й запомним името...

Джеси Джей като китайска ваза или петифура?

Джеси Джей се появи с доста шокиращо облекло, което бързаме да ви покажем. Закръгленото й тяло, наподобяващо петифура, е подходящо за всичко друго, но не й за прилепнал по краката клин.

Разбираме, че Джеси иска да привлече вниманието, но поне да беше дала някой паунд на фотографите, за да не я снимат в цял ръст. Очевидно Джес нито иска да отслабне, нито има комплекси. Ами да й предложим една тулумбичка и да не я закачаме повече...