В понеделник от музикалния канал "Планета" съобщиха, че предварително обявените в афиша Милко Калайджиев, Татяна, Теди Александрова и Джамайката няма да участват във вчерашния концерт.

Четиримата са имали нерегламентирани концертни участия в клубове, които не са обявили в "Пайнер", а това е грубо нарушение на договора им с компанията.

Тони Дачева сподели пред Signal.bg, че и тя няма да бъде на сцената на зала 1 на НДК.

За да не бъдат изгонени от музикалната компания, те се подмазаха на шефа си - Митко Пайнера, пускайки официални извинения:

"Понякога в живота ни се случват недоразумения и ситуации, които ние не си обясняваме. Този път обаче, аз имам отговор на всичко това. Радвам се, че всичко приключва с happy end. Отново безкрайно много се извинявам на всички мои верни почитатели, които доказаха обичта си към мен и в по-трудните мои моменти. Безкрайно много ви обичам и знайте, че винаги ще давам най-доброто за всички вас!" - написа Татяна в своя профил.



От своя страна пък Теди Александрова каза:

"Привет, приятели! По повод изписаното в последните дни от медиите относно участието ми в концерта по случай рождения ден на телевизия "Планета", бих искала да изкажа своята гледна точка по въпроса. За жалост наистина ще пропусна концерта поради този неприятен факт, за който чухте вече! Човек понякога допуска грешки, след което понася последствия за стореното. Важното е, че продължаваме работа и то интензивно.

Фирма "Пайнер" е зад гърба ни и хубавото тепърва предстои. Февруари е другият важен концерт, където ще се разбере кой, колко и какво е заслужил за работата си през изтеклата година!!! Надявам се да ме подкрепите тогава, приятели, защото вие сте тези, благодарение на които ни има нас. Благодаря ви, че направихте "Kiss Me Baby" тотален хит за Лято 2013. Извинете ме за отсъствието ми от концерта, ще наваксаме, стига вие да сте с мен.

Сега подготвям страшна балада, с която се надявам да разчувствам всички вас. Очаквайте скоро... А "Kiss Me Baby" вече идва при вас като коледен подарък и още нещо... Новата ми самостоятелна песен, със заглавие "Пълна програма", е готова и си чака момента само да атакува... Нетърпелива е... Така че, живи и здрави, приятели, благодаря ви за подкрепата през цялата година, целувам ви! Благодаря!"