Баровски офис за близо два бона месечен наем приютява новата рекламна агенция, която основаха две от най-известните двойки в България. Става дума за Mix Media на Алекс и Даниел Петканов и Наум Шопов-младши и годеницата му Теа. Явно младите нямат никакви материални затруднения и бизнесът им процъфтява, въпреки че го стартираха само преди броени седмици.

Офисът се намира в класическа „бяла, спретната къщурка” с голям двор на тиха уличка в един от баровските квартали на София. В двуетажния дом има оборудвана с всички необходими глезотии кухня, огромен хол, красиви фоайета с дървени стълби, украсени с красиви цветя. Домът има собствено отопление и е напълно обзаведен. Наемът му излиза поне два бона на месец, сочат справки в сайтове за недвижими имоти.


Явно рекламната агенция на Шопови и Петканови разполага с достатъчно средства, защото в края на миналата година Дани стигна чак до Хавай, за да снима рекламни клипчета. Той и Алекс превърнаха сина си в най-популярното бебе у нас само за броени часове след раждането му преди две седмици.