Лудия репортер Даниел Петканов и моделката Александра Богданска-Петканова искат тройка.

Идеята се ражда, когато Дани шеговито подхвърля на Алекс, че животът е толкова поскъпнал, че за да имаш любовника, трябва и съпругата ти да работи.

Моделката взела присърце подхвърленото и дори се навила на странното предложение.

"Заедно ще я избираме, искам и аз да я харесам и евентуално да я ползвам", отсича Петканова, при което оставя в потрес недотам лудия си съпруг.

Семейството е познато с налудничавите си хрумки. "България Днес" потърси Дани, за да разбере дали наистина си търсят доброволка за интимни ласки с тях. "Ха-ха, да се надяваме, че е шега, но може и да е истина", коментира той.

Двамата влюбени се разделиха със скандал, който бе видян от цяла България. Петканов сгащи Алекс да му изневерява и я изгони най-позорно, като засне действията си. На разпространените в интернет кадри се вижда как непознат мъж бърка с пръст в устата на Алекс, а тя щастливо попозира за снимка. След разкритата изневяра Богданска бе залята от омразата на стотици потребители в социалните мрежи и се покри от хорските очи.

Не след дълго бившите гаджета влязоха в предаването "Биг Брадър", където бяха принудени да делят един покрив за близо 2 месеца. Но както гласи поговорката: "Старата любов, ръжда не хваща", Алекс и Дани скъсиха дистанцията помежду си и се помириха. Пред шокираните погледи на цяла България и съквартирантите си двамата вдигнаха сватба и без свян прекараха първата брачна нощ под зоркия поглед на десетки камери.