Той бе застанал царствено, със скъпа, небрежно облечена риза и сако в оранжево. А на съседния стол се усмихваше синът им с Мария Кристиян.

Рачков бе видимо нервен от присъствието на съперника си и чак започна да заваля думите и да си забравя репликите. Наложи се Зуека да замазва дребните гафове. Снощи Мария трябваше да изпълни трудна песен. ''Една българска роза'' на Паша Христова.

На пръв поглед изглежда лесна, по Паша има невероятен тембър и дълбочина на гласа, които аз не мога да достигна, призна си актрисата. Затова ще се опитам поне да докарам емоцията й. Игнатова репетира доста старателно – по четири часа всеки ден и този път пя по-малко фалшиво от останалите лайфове. Както каза – вложи чувство, което бе подсилено и от факта, че от първия ред я гледаше Петко и през цялото време ръкопляскаше, а накрая стана на крака.

Той бе подготвил за бившата си любима една българска роза, която й поднесе синчето й, пъргаво изкатервайки се на сцената. Картинката беше много идилична, но своенравното хлапе този път пренебрегна Рачков, който се грижи за него и се сгуши в майка си. А после се върна в прегръдките на баща си.

Дори журито беше смутено от разигралата се картина на семейна идилия, а Мария забрави за Рачков и чак се просълзи при вида на бившия си съпруг и гушнатото до него дете. Доста време се говори за ревността на Рачков, за нежеланието да се обвърже с брак с жената с която живее и отказът на Мария да му роди дете. В тяхната уж крепка връзка често се появяват пукнатини, издълбани от ревността. Наскоро медиите пуснаха снимка на бившите съпрузи, прегърнати. А сега Петко аплодира всяка изпълнение на Мария, а тя му праща СМС след всеки негов танц в ''Денсинг старс'', пише skandalno.net.