- Кога вкарахте попизпълнителите при вас?

- Ние сме първите, които поканихме Рафи, Саня Алекса, "Ъпсурт", Ангел и Моисей.

- Защо насочихте вниманието си и към тази музика?

- Никъде в нашето име не е включена думата фолк. Пускаме всякаква музика. Не е правилно, че са ни нарекли чалга заведение. Ние сме едноличен лидер, защото пускаме всякакви стилове, за всички възрасти - от попфолк, арендби, миналата вечер звучаха и парчета на AC/DC. Нашата концепция, която налагаме повече от година, е музиката да бъде танцувална и купонджийска.

- Разделяте ли ги в отделни часове?

- Имаме трима диджеи и съчетаваме всичко в едно - музика, звук, мултимедия. Те на момента преценяват какво да звучи, съобразявайки се с публиката. Естествено, има плавно миксиране между стиловете, не може веднага след рок да зазвучи фолк. Това, което правим, е резултат на дълги наблюдения какво искат клиентите.

- Каква е причината публиката да промени вкуса си?

- Не го е променила. Различни хора се опитват да налагат мнението, че попфолкът си отива, няма такова нещо. Просто се появиха много добри парчета на попизпълнители. Досега този жанр не се котираше, защото нямаше стойностен продукт. Единственото качествено беше с марката "Пайнер", това са хората, които инвестираха в музика, текстове, клипове, дрехи, визия... А другите бяха в застой, сега попстилът се събужда и започва да вади продукция, която се харесва. Аз слушам всякакъв стил, но елате да видите в заведенията хората как се забавляват, попфолкът не си отива. Музиката обаче не е толкова определяща дали един клуб ще върви. Важни са хората, които са вътре, неговото менажиране, цялостното шоу, което предлага, защото се търси зрелището.

- Какви хора идват при вас?

- Повече от 20 години съм в нощния живот на София. Независимо че клубовете са с различен стил музика, в тях ходят едни и същи хора, които обикалят от клуб на клуб цяла нощ. Много малка част от тях са фенове само на определен стил. Всички ходят там, където има купон, забавление и нещо се случва.

- Случва ли се при вас на една сцена заедно да излязат поп-фолк и рап изпълнител?

- Галена и 100 Кила например пеят едно парче заедно. А иначе много пъти се случва да излязат съвсем спонтанно различни артисти заедно на сцената.

Източник: в. "24 часа"