Петко Димитров "изгря" в медийното пространство, около Мария Игнатова.

Тогава тя разказа в безброй интервюта, че той е бившият й съпруг, баща на сина й, собственик на фолк клуб...

Петко Димитров е имал връзка и с перлата на фолка - Преслава. След нея гадже му стана Ели Гигова. С последната си изгора са заедно от три години и по всичко личи, че отношенията им вървят към сватба.

Пред списание "Ева" Петко споделя, че жени покрай него винаги е имало.

"Дали за добро или за лошо, имам си едно детенце от първата, за която съм се оженил официално.“ разказва Димитров за детето си от водещата Мария Игнатова. За нея Петко споделя, че всичко е станало много бързо. Живели 6-7 месеца заедно, след това сключили брак, но само след година разбират, че имат различни виждания за живота и се разделят по взаимно съгласие.

"Най-хубавото е, че имаме прекрасно дете, колкото и клиширано да звучи, и много си го обичам. То ме кара най-често да се усмихвам.” разказва пред списанието Димитров. Оказва се, че синът им, на четири години и половина, живее повече при Петко, а му помага леля му. Мария, когато има възможност, го взема.

„Това, че сме разделени, не значи, че синът ми не получава необходимата обич. Получава я, при това без скандали - за разлика от доста други деца, на които родителите са женени, но непрекъснато се карат пред тях.“ категоричен е Петко.

Сега за него единствената жена в живота му си остава настоящата му приятелка Ели Гигова, която често Петко представя като "моята жена".