Собственикът на елитна чалгoтека и участник в ''Денсинг старс'' Петко Димитров проговори за началото и края на връзката си със своята бивша Мария Игнатова. Той разкри, че двамата изкарали страстен и изпепеляващ романс, но с течение на времето разбрали, че не са един за друг поради несходство с характерите.

''Всичко с Мария се случи много бързо, спонтанно. Аз самият не обичам да шикалкавя, да правя циркове. Двамата се запленихме един към друг и в един хубав момент решихме да се оженим. Не е вярно, че сме узаконили връзката си по принуда, защото е била бременна. Аз разбрах затова едва, след като мина сватбата. Мария дори не ми го каза с думи, просто дойде и ме погледна'', спомня си Петко.

Той допълни, че с течение на времето станало ясно, че в характерите на двамата има огромни различия. Петко Димитров не вини нито себе си, нито Мария Игнатова. Категоричен е, че детето трябва да чувства любовта и на двамата си родители, дори те да са разделени, както е в техния случай. По – добре е да се виждат през няколко дни, отколкото да става свидетел на непрекъснати скандали.

Самата Мария също не спести суперлативите по адрес на бившия си мъж и заяви, че той е страхотен човек. Тя също е убедена, че раздялата им е била най – правилното решение, защото именно тя им е позволила да си останат завинаги приятели, пише skandalno.net.