В последните дни отношенията между Петко Димитров и Мария Игнатова са доста обтегнати заради техния малък син Виктор, говори се в столичното светско общество.

Конкретната причина за раздора е, че загрижената майка искала малкия да учи повече езици, а баща му пък държал да стане футболист.

„Петко, ти си объркан заради твоето обкръжение от футболисти и попфолк певици. Не може да се живее така. Ти имаш талант да развиваш заведение, но не всеки може да прави това. Ако имахме дъщеря, сигурно щеше да я накараш да тренира за плеймейтка или певица”, отсякла Мария, цитирана от skandalno.net

Какво ще се случи никой не може да каже със сигурност. Още повече, че въпреки годините на съвместен живот и любовта към детето им, двамата съвсем не се познават и непрекъснато си поднасят нови и нови изненади.

Самият Петко Димитров наскоро призна, че сватбата с Мария станала доста набързо, без въобще да са подготвени един за друг.

„Много се обичахме и още сме приятели. Но всичко стана доста бързо, почти неочаквано. Впоследствие разбрахме, че различията между нас са повече от приличията и това несходство в характерите ни изигра лоша шега. Важното обаче е да изпитваме уважение един към друг, за да се чувства детето ни щастливо. Ако бяхме останали заедно, сигурно щеше да се плаши от скандалите ни”, каза Петко Димитров.