Танцьорката Яна Акимова и новият ѝ любим Петко Димитров отмарят на плажа на българското Сен Тропе - Лозенец.

Бившето гадже на певеца Орлин Павлов и известният плейбой са се усамотили в морското градче: "Правим си бебе и ще чакаме щъркела", шегуват се влюбените гълъбчета.

Откакто са двойка, Яна и Петко не спират да търсят романтични кътчета за усамотение, пише "Уикенд", цитира lifestyle.bg. Въпреки че дълго отричаха, че са заедно, преди седмица Орлин Павлов най-после призна, че се е разделил с танцьорката. Двамата бяха гаджета 5 години, а за края на връзката им се заговори още миналото лято.

Петко и Яна са на море заедно със сина на плейбоя. Те са отседнали в тузарската къща на Петко, с която той се сдоби благодарение на припечелените от кръчмарския му бизнес финикийски знаци.

Междувременно Петко качи снимка на страницата си във Фейсбук, на която брюнетката нежно го целува по бузата и двамата изглеждат истински щастливи.

Определено Петко е желан мъж от не една и две дами, така че може да се каже, че Яна успя да привлече един от най-исканите мачовци у нас.

Феновете на звездната двойка коментират с позитивизъм снимката, като има пожелават да са много щастливи : "Много сте хубави", "Прекрасни сте". "Страхотна двойка", "Снимката излъчва само едно! ЛЮБОВ !", "Ех, че сте сладкииииииииииии:) Перфектната двойка:) Толкова много любов има в тази снимка:) Бъдете щастливи!!!" и още много.