Петко Димитров планира сватба с Яна Акимова, твърдят хора от тяхното най-близко приятелско обкръжение!

Макар че връзката им е само от няколко месеца, двамата вече са решили да я скрепят с официални подписи, пише ''Всеки ден''.

За венчавката натискала Яна, а Петко най-накрая склонил. Тържеството ще бъде през октомври - най-вероятно между 5 и 15, като датата още се уточнява.

Сватбата по всяка вероятност ще е в хотела на Вальо Златев в Правец, а купонът по-късно ще е в заведението на плейбоя. Петко и Яна се били сгодили на морето още преди 2 месеца.

Бившето гадже на Преслава и Мария Игнатова се хвалел пред приятели, че по три пъти на ден прави секс с хубавата Яна. Тя била истинска фурия в леглото и го карала да се чувства като най-големия мъжкар. Ето защо не му трябвало много време, за да реши, че иска да е с нея цял живот. Тя пък от своя страна приела без колебание предложението му, към което сама го подтикнала, убедена, че няма да намери по-подходящ мъж.

За разлика от повечето двойки, които предпочитат да се женят през пролетта или през лятото, Петко и Яна мислят да направят тържеството си през есента. Двойката нарочно чака да свърши отпускарският сезон и столицата да се напълни с хора, за да ползва сватбата си за реклама. Така ще уцели с един куршум два заека - брак и шумен безплатен пиар.

Между другото познати на Яна смятат, че тя е заложила на секса в отношенията им, защото много бързо осъзнала, че Петко не може да е верен само на една жена. Още в началото на връзката им той започнал да й кръшка. Тогава танцьорката се взела в ръце и като умна жена решила да заложи не на скандалите и грозните сцени, а на креватните си умения. Именно затова започнала да иска секс възможно най-често. Само така била убедена, че той няма да има сили за други жени. И наистина палавият Петко се преобразил напълно! Сега той изобщо не поглежда други момичета, напук на слуховете, че вършее с мацки по морето.