Любовната тръпка между Петко и Яна, зародила се зад кулисите на танцувалното шоу „Денсинг старс” ще има прекрасен завършек. Двамата скоро ще вдигат сватба.

Бизнесменът и танцьорката вече не крият предстоящото щастливо събитие и дори отсега канят приятели и близки да споделят с тях радостта им.

Двамата са замислили сватбеното тържество да е на 12-ти октомври, като то ще бъде разделено на две части.

Първата ще е гражданския брак, след което в тесен семеен кръг младоженците ще почерпят родителите си и някои по-близки роднини. Големият купон обаче ще е в заведението на младоженеца, под чийто покрив двамата ще съберат столичния елит.

Най–голямата звезда на попфолка у нас Азис ще бъде черешката на тортата. Петко е замислил да калеса популярния изпълнител за кум, но все още не е получил съгласието му. Освен Азис се очакват още няколко фолк и поп изпълнители да пеят на сватбата на годината.

Булчинската рокля на красивата Яна вероятно ще бъде от италиански дизайнер. Наскоро бъдещата булка пътува до Милано и Венеция с приятелки, за да разгледат белите тоалети. Танцьорката не бе придружена от половинката си, тъй като и двамата вярват в поверието, че младоженецът не трябва да вижда предварително роклята на булката.

За своя сватбен костюм Петко пък ще се довери на известна модна къща у нас, която се грижи за гардероба му почти две години, пише „Уикенд”, цитира hotarena.net.