Петко Димитров и хубавата Яна Акимова забравиха всякакви задръжки. Бъдещите младоженци накараха всички на плажа в Лозенец да се изчервят до ушите, разменяйки си любовни ласки.

Без да искат, хората станаха свидетели на страстта на двойката онзи ден. Без да познават никакви ограничения, Петко и Яна започнаха сексуална игра направо върху пясъка. Скандалната случка бе увековечена от папарак, пише „Всеки ден".

В ранния следобед в понеделник Петко награби Яна пред очите на всички, решили да събират тен в черноморското селце, което напоследък е любим курорт на родните звезди. Двамата се целуваха, прегръщаха, натискаха, пускаха си езици и въобще не им пукаше, че наоколо има и други хора. Нещо повече, те като че искаха да бъдат забелязани, доказвайки колко много се привличат и колко силна е страстта помежду им.

Петко безсрамно пъхаше ръката си в банския на Яна, а тя също не му оставаше длъжна, като опипваше през панталоните набъбналото му мъжко достойнство. След като близо 30 минути се мляскаха на плажа, двамата внезапно станаха и изчезнаха. Явно са решили да се отдадат на страстта някъде на закрито, коментираха останалите плажуващи.

Влюбената двойка планира сватба през октомври. Очевидно е обаче, че меденият месец вече е започнал. На плажа Петко и Яна стигнаха толкова далеч в размяната на ласки, че малко оставаше да започнат да правят истински секс.

„Щом пред хората се държат така, какво ли е, когато са насаме?", чудеха се свидетелите на страстната сцена. Повечето им се радваха и тайно им пожелаваха винаги да се обичат както сега. Не липсваха обаче и възмутени родители, които отбелязаха факта, че на плажа има и малки деца и всеки трябва да се съобразява какво им показва.

Снимки: в. ''Всеки ден''