Изглежда всичко между бизнесмена Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова продължава да върви чудесно, само че засега не мислят за сватба.

Петко признава, че е напълно обсебен от Яна.

"Има много момичета, които имат ценности. Но има и много момичета, които те виждат като 100 долара. Много пъти в заведенията се случват запознанства и завършват с флирт, в което няма нищо лошо. В крайна сметка къде да срещнеш един човек. Субсидирането на момичета е един сапунен мехур, който ще се спука", каза бизнесменът в "Предаването на Карбовски по TV7.

Той признава, че засега се чувства добре в България и иска да гледа детето си тук. Харесва приятелите си, бизнеса си и страната си. Все пак не се знаело, утре може да се случи нещо и да промени мнението си.

"Когато отива в чужбина и стоя повече от две седмици, носталгията много силно ме пали и ме кара да се върна. Най-добре се чувствам в България. Ако не беше така, отдавна да съм напуснал държавата. Имал съм възможности, но не съм го направил", обясни Петко.

За Яна Петко споделя:

"Яна е уникална жена. Първо съм й благодарен за това, че ме научи да танцувам. Второ - има любов. Страхотен човек е и се радвам, че е до мен. Има ценностна система, има чувство за хумор – неща, които са много важни. Знае как да накара един мъж да се усмихне. Откакто е с мен, постоянно се усмихвам. Надявам се да имаме семейство, но има време", обясни Димитров, пише blife.bg.