Собственикът на няколко елитни дискотеки в София Петко Димитров хич не е такъв мъжкар, за какъвто се представи.

Само след 4 епизода на предаването „И аз го мога" бизнесменът изведнъж заяви, че му се „налага да отсъства" по работа и извика на свое място сървайвъра Ники Мартинов.

Петко се ожалил пред свои приятели, че си е наранил крака и много го боляло. Затова и не е ясно дали ще се появи и за следващата седмица на шоуто. Половинката на танцьорката Яна не се и бутал особено да се завръща в трудното предаване. Още повече че досега не е показал и кой знае какви способности и не печели точки от журито.

С травми по краката играят много от колегите на Димитров в „И аз го мога", но никой от тях не си е взел „отпуска". Поли Генова разпъна сухожилие, Алфредо Торес е на инжекции заради болки, Яна Маринова е цялата в синини, Елен Колева също е с разпънат мускул, пострадал е и Ники Георгиев - Рулетката. Никой от тях обаче не се отказа да продължи в надпреварата. Единствено Петко се показа като най-изнежен от всички и първи развя белия флаг.

Според регламента на състезанието той има право да си извика заместник само за една седмица. По всичко личи обаче, че Ники Мартинов ще се застои повече. „Най-вероятно продуцентът Магърдич Халваджиян ще наложи солена санкция на Петко заради своеволието и боязливостта", коментират зрители на шоуто.