Властелинът на нощния живот Петко Димитров е броил близо 200 бона за чисто ново ''Ауди'' А8L.

Бизнесменът е закупил возилото в началото на есента, пише ,,Всеки ден". Баровецът притежава в гаража си солиден автопарк. Той има няколко лимузини ,,Mерцедес", както и високопроходим джип от германска марка.

Цените за новата му лимузина стартират от 150 хил. лева за базовия модел, като тази на Димитров е поръчкова и поради тази причина се е наложило той да се бръкне с още 50 бона за допълнителните екстри.

Красивата му съпруга - танцьорката Яна, все още не е припарвала до автомобила с мощност от 350 коня. Петко й казал, че засега е по-добре да не се качва на шофьорското място, защото може да одраска бижуто. Той не можел да се нарадва на новата си покупка и постоянно джиткал с нея по софийските улици.



Петко и Яна пристигнаха с баровското возило и на концерта на Цеца Величкович в София на 7 ноември в зала ,,Арена Армеец". Димитров бе сред ,,богопомазаните", които имаха възможност да паркират непосредствено пред входа на залата.

,,Петко обича лъскавите коли и високите скорости. Той отчасти избива комплекси с толкова скъпи автомобили, защото неведнъж е разказвал как едно време се е возил само на трабант и не е имал пари за по-висок клас автомобили.

По тази причина сега се отрупва с луксозни превозни средства", разказват приближени до собственика на някои от най-актуалните дискотеки в София. Той смятал да кара Аудито предимно през по-топлите месеци, а зимата да се придвижва с не по-малко гъзарския си джип.