Бизнесменът Петко Димитров разкри забременил ли е Яна. Един от най-желаните столични ергени категорично опроверга слуховете, че прекрасната му приятелка е бременна.

„Не, това са жълтини“, заяви с усмивка Петко, по повод мълвата, че ще става отново баща. Той и приятелката му Яна Акимова се запознаха преди около 4 месеца в танцовото шоу „Денсинг старс“ и оттогава са неразделни.

Припомняме ви, че миналия петък в медиите се появи слуха, че Петко и Яна чакат бебе. Двойката в момента си почива край морето след изтощителното им участие в шоуто.

Междувременно стана ясно и защо Яна е зарязала бившата си половинка Орлин Павлов. Запознати издават, че двойката е прекратила отношенията си още миналата есен, но си обещали да запазят в тайна раздялата си.

Акимова сложила край на връзката си с Орлин, тъй като певецът системно й изневерявал. Павлов периодично кръшкал на приятелката си, докато тя отсъствала от страната покрай различните си ангажименти в чужбина.

Самият певецът преди дни призна, че с Яна не са заедно. Той сподели, че знае за връзката й с Петко от месец и пожела щастие и на двамата, пише „България днес“, цитира hotarena.net.