Ива Екимова прекара последните месеци в събирането на идеи, а една от тях бе – как да намекне на любимия си Петрозар, че е крайно време да й предложи брак.

Усилията й отидоха на вятъра, тъй като бизнесменът е на друга вълна и сложи край на връзката им, пише HotArena.net.

Снимките с булчинските рокли, които Ива така старателно разпространи в социалната мрежа, без да даде никакви подробности, не свършиха работа.

ПР-ката явно искаше да се пошуми около нея, че вдига сватба например – с дългогодишния си спътник в живота – Петрозар Филипов. Получи й се трикът, а след успешната й измама, тя обясни, че всъщност е влязла в ролята на модел и на този етап няма да се омъжва.

Това си беше и чист намек към половинката й, да започне да действа по въпроса, сметнаха интернет критиците.



Ива може и да е чакала да получи предложение дълго време, но до него не се стигна. А напротив – оказа се, че Филипов не само че не е имал такива намерения, но и дори не виждал перспектива във връзката им.

Доверен източник разкри, че близо от месец Екимова и гаджето й са разделени. Причините не са ясни все още, тъй като блондинката избягвала да коментира положението си и дори се опитвала да прикрие, че е изоставена.

Истината все пак винаги излиза наяве! Една от най-тиражираните версии за разлъката е, че Петрозар има нова тръпка – девойка, далеч по млада и уравновесена в сравнение с Ива, която пък станала доста емоционално нестабилна напоследък.