Петрозар Филипов, известен като бивше гадже на пиарката Ива Екимова, най-после показа жената, с която е сложил рога на годеницата си, с която така и не мина под венчило. Мускулестият мъжага публикува в социалната мрежа снимка на сегашното си гадже Лили Иванова, забеляза репортер на „Всеки ден".

Новата любима на бизнесмена е почти копие на бившата тв водеща Ива Екимова. Тя е със светла кожа, светли очи, същата руса коса - двете спокойно могат да минат за сестри. Лили е разведена от години и има две пораснали деца.

Ива и Петрозар дълго отричаха за раздялата си, но в началото на есента вечно усмихнатата блондинка потвърди, че вече не са заедно и всеки е поел по собствен път. Цяло лято Петрозар качваше снимки в социалната мрежа с други жени. Той почти не излизаше от нощните клубове и непрекъснато сваляше неизвестни красавици.

*Петрозар с новата си Лили Иванова

Ива тогава каза, че любимият й не й изневерявал, но преди време наистина провела сериозен разговор с него относно забавленията му с приятели и публикациите в пресата по негов адрес. „Ние имаме свободни отношения, той понякога излиза с приятели, а аз оставам вкъщи. Танцуват, смеят се, веселят се в компанията на мъже и жени", заяви бившата тв водеща.

След няколко месеца проблемите им излязоха наяве и Екимова с тъга призна, че годеникът й е избягал с друга. „Ива не можа да прости многото изневери на Петрозар. Приятелят на починалия й съпруг Дими от „Сленг" си развяваше коня с всякакви мадами и й кръшкаше непрекъснато, докато Ива се скъсва от работа и гледаше винаги в дома й да е подредено, уютно и да има топла храна", коментираха пред „Всеки ден" близки до пиарката.

Екимова е правила доста компромиси заради безкрайните му забежки, но в един хубав ден чашата преляла и тя му потърсила сметка за изневерите. Той пък заявил, че вече не е щастлив с нея и иска да търси щастието си на друго място, а именно - в копието на вдовицата на Дими Лили Иванова. Така Петрозар Филипов се превърнал в Годеника беглец. „Щастливи сме с Лили. Всяка минута сме заедно", казва Петрозар. Младата двойка планира да прекара празниците на екзотично пътуване в топла държава.

*Сн. Булфото

Източник и сн. Всеки ден, заглавна снимка: Булфото