Пилотът Петър от „Фермата“, по когото си падна победителката Хепи Ванче, все още не може да упражнява любимата си работа-летенето, призна самият той пред „Лейдизон“. Все пак мачото, който не успя да грабне наградата от 100 хиляди лева, не стои безработен: „Тъй като съм завършил колеж в Германия, знам немски. Работя от вкъщи за немска компания, разговарям с клиентите й. За съжаление, авиацията е вероятно в топ 3 на засегнатите от пандемията индустрии.

Навремето държавата плащаше обучението на пилотите, след което голяма част от тях отиваха в чужбина. Аз съм точно обратният случай – дадох 100 000 лева лични средства, за да стана пилот и останах в България. За съжаление, държавата ни се отнася много несериозно към авиацията. Чувам как се подкрепят ресторантьори, но за авиацията няма такова нещо“, ядосва се Петър.

След излизането си от предаването той се събра с друга участничка - Антония, но днес мълчи дали има жена до него: „Не искам да коментирам тази тема“, обяснява бившият пилот, който според публикации вече не може да си позволи скъпо гадже като Антония с работата си в кол център.