Петя Буюклиева е първият сигурен участник, който ще престъпи прага на Къщата на Големия брат за следващия сезон на риалитито - „Биг Брадър Ол старс", научи „Всеки ден".

Изданието на шоуто със звезди участници от всякакви други предавания ще започне веднага след ВИП сезона - в началото на декември.

Това е същият формат като суперуспешното шоу на Нова. Само че в него заживяват вече познати лица от предишни риалити формати - „Сървайвър", „Х Фактор" или сръбския „Биг Брадър".

Петя Буюклиева се изявяваше за последно в „Музикална академия" по ТВ7. Поканата за влизане в Къщата Петя прегърнала с широко отворени обятия. Не е тайна за никого, че „Жената на всички времена" е скъсала джоба заради сина си, който учи в чужбина. Германското школо на отрочето струва 50 бона на година.

Буюклиева тази година остана без ангажименти по предизборните мероприятия, след като БСП не я покани за кампанията си. Хонорарът, който е успяла да си издейства Петя, е 30 хиляди - значително по-малко от този на доста випове във вървящия в момента сезон на сеирджийското шоу.

„Парите са ни нужни, не можем да си изкривим душата, аз лично почти нищо не вадя от професията си. Пиша текстове, но не печеля особено от това, така че разчитаме на изявите на Петя. Дано само да не я унижават пак, тогава много се орезили", споделил съпругът на Петя Тони.Името на фурията нашумя съвсем скоро пак заради скандал. Тя изригна срещу колегата си Орлин Горанов, който по думите й незаслужено спечелил първото място на „Бургас и морето".

„Петя със сигурност ще направи страшно шоу. Тя е циклофреничка, непрекъснато прави кризи и това ще гарантира супер рейтинг", доволни са продуцентите. Останалите сигурни участници са Катето Евро, Фънки и Орлин Павлов.