В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган Маркъл и принц Хари, зрителите на bTV ще наблюдават на живо церемонията на годината на 19 май от 13:00ч. Петя Дикова ще предава директно от замъка Уиндзор и катедралата Сейнт Джордж, а Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще следят протокола под лупа с над 10 коментатори в студиото.

„Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари“ се казва специалното предаване на родната медия, което ще проследи на живо приготовленията, сватбената церемония и тържествената обиколка с каляска за приветствия. В специалното студио ще оживеят виртуални двойници на семействата на булката и младоженеца. Зрителите ще видят и най-красивите сватбени рокли в британската кралска история.

След като отрази на живо вълненията от раждането на принц Луи в края на април, Петя Дикова се връща в Лондон, за да проследи всяка стъпка от сватбата на годината. Актьори, имидж консултанти, дизайнери и познавачи на кралското семейство ще обсъждат с Деси и Сашо протокола и изборите на младоженците, които вълнуват всички.