Петя Дикова не иска да се омъжва. Водещата на „Култ“ няма никакво намерение да изненада семейството си със сватба и бебе, пише hotarena.net.

Причините да остави личния си живот в бокса са, че все попада на неподходящи гаджета, а на всичкото отгоре в момента единственото, което я вълнува, е как да направи следващото най-добро интервю в кариерата си.

Съвсем доскоро Петя гастролираше в компанията на неизвестен младеж, който дори представи на семейството. Гаджето й остана анонимно за обществото, но отношенията им бяха доста сериозни.

Повод за подобни слухове даваше и годежния пръстен на ръката на Дикова, който красеше безименния й пръст и с който тя се появява ежедневно в телевизията. Въпреки това Петя никак не бърза да надене брачния хомот.

„Само веднъж съм получавала одобрение за гадже, което съм представила в къщи. Семейството ми е много придирчиво, защото се страхува, че може някой да ме нарани”, споделя журналистката.

Този път обаче кандидат-зетят, макар и одобрен, може да се окаже скоро бивш. А причината за това е нерешителността на Дикова.

Водещата ясно си дава сметка, че й време за семейство, но не иска да сменя пелени и да гледа бебета, особено, когато предаването й върви толкова добре.

Заради нежеланието й обаче може да се окаже сама тази Коледа, тъй като гаджето й открито недоволствало заради нея. И настоявало да се решат на последната стъпка, макар тя да е убедена, че той не е мъжът за нея.

„Вече искам да си имам дете и мъж, и се замислям над това, но още не мога да намеря човека. Все си падам по неподходящи момчета. Зная, че не са за мен, но химията във връзките ми е водеща пред разума”, споделила в момент на откровение телевизионерката.

Друга причина да не бърза с децата и бракът е фактът, че държи да запази кариерата си в телевизията. Преди 6 години, когато започна, името й бе свързано с куп скандали заради участието й във „ВИП Брадър“.