"Има ли запалени фенки на концертите ви", "Какво правите с тях", "Сега си на турне, има ли жена в колата до теб?".

Това бяха въпросите, които Петя Дикова няколко пъти зададе на Светльо Витков в "Cооl...T" по bTV, въпреки че го беше поканила да си говорят за клубното турне на групата му, което върви в момента.

"Хората танцуват, емоциите са приповдигнати. Нормално е да се появят и по-напористи фенки, аз също събличам тениската си на концерти. Нямаме неуспешен концерт, клубовете са пълни, но проблемът е, че в страната има много малко рок клубове", опита се да отговори на пороя от въпроси на Петя - Витков.

Той допълни, че турнето е важно, за да остане групата жива, но обиколката е и политическа, доколкото се вижда с хора и коментира проблемите им.

"Говорим и за политика, разбира се. Смята се, че който повече го дават по медиите, значи има по-висок рейтинг, но всъщност това е виртуално общуване. Затова и живите срещи са изключително важни, както и изграждането на местни структури", обясни лидерът на "Глас народен".

"Защо на страницата на "Хиподил" пише: "няма да ни промените, а особено отзад". Толкова ли е страшно?", изключително остроумно попита Дикова, а Витков й отвърна: "Ти трябва да кажеш дали е страшно".

"Държим да останем такива, каквито сме - това имаме предвид, защото много хора се въртят така, както им е удобно според момента. Няма предаване, няма продаване, точка!", обясни сериозно музикантът-политик. Той допълни, че отдавна е казал какво ще направи със субсидията, тя е качена на сайта на партията и всеки може да я види.

Дикова държеше да знае и какво му е направил Криско, че е написал ода за него.

"Нищо не ни е направил, може би дете на някой друг. В българската музика се пробива или с човек отзад или с много пари, а аз уважавам хората, които успяват сами. Криско е наложен и не ми харесва лигавото и медийното му и натрапчиво присъствие. Нека събере няколко хиляди души, да си платят вход, за да го слушат само него и тогава да се държи като звезда. За мен единствената група, в този стил, която има стойност е "Ъпсурт", Криско е лек пунтаж", отговори Светльо.

"Ние сме музиканти, кви гаджета. Ние сме се разбрали - на турне никакви жени, никакъв алкохол. Като свириш два часа изхвърлящ енергия и имаш нужда да отдъхнеш на следващия ден. Ако секса разтоварва...", започна да отговоря Витков на въпроса има ли гадже в колата му, докато е на турне, но Петя го прекъсна. "При баща ми си говорихте само за секс, сега и тук опорочи разговора", опита се да се измъкне от положение дъщерята на Сашо Диков, след като Витков съвсем сериозно започна да отговаря на въпросите й, но се изчерви до ушите. И забрави кой е следващият репортаж. "Какво следва сега? Сигурно е нещо хубаво, няма значение. А, да, ретроспекцията на Фелини", избърбори Дикова, докато се ровеше в сценария, пише Blitz.bg.