Топмоделът Петя Велкова отказа 20 дневно пътуване с яхта до екзотични острови и предпочете да прекара три неповторими дни в морската ни столица.

Романтичната ваканция бе подарък от годеника й за нейния рожден ден, който е само след броени дни. Вместо незабравимата почивка обаче, за рождения си ден Петя предпочела да акостира с яхтата във Варна, където по традиция да журира в конкурса Мис Мерилин.

Вече близо 4 месеца дългокраката хубавица активно се е заела с подбора на най-артистичните, женствени и чаровни българки от различните краища на страната.

През август идва ред на Варна, където се очаква да има бум на морски нимфи, жадуващи отличието Мис Мерилин Варна. В звездните ни среди вече се говори, че този път за избора на Мис Мерилин Варна ще помагат Любо и Супер Биянка.

ВИП журито на конкурса ще подбере най-прелестните дами в стил „Усещане за жена” на предварителен кастинг само ден след рождения ден на Петя – на 16 август от 14 часа в Гранд Хотел Казино Интернационал на Златни пясъци.

Петя сподели, че това е една от най-сладките работи на света и е влюбена в идеята да е една от оценяващите женствеността и сексапила на българските момичета.