Известната тв водеща и моделка Петя Велкова ще ни се представи в едно по-различно амплоа. Амбициозната красавица е подготвила първата си модна колекция, наречена Усещане за жена.

Инспирирана от модната икона Мерилин Монро Петя ще ни пренесе в една черно-бяла феерия от 20 тоалета. По време на ексклузивното дефиле ще върви черно-бял филм посветен на холивудската звезда.

Водещата на Така го правят жените не спира дотук с предизвикателствата. Нейна е благородната идея, 15 от тоалетите да бъдат продавани на следващо събитие, като средствата ще бъдат предоставени на Дома за социални грижи в село Бузовград до Казанлък.

В шоу-спектакъла, който ще събере светския и бизнес елит на София, ще дефилират редица известни личности. Сред тях освен дами, ще фигурират и господа. Идеята на шоуто е да докаже, че и звездите в България се обединяват в името на благородната кауза.

Евгени Минчев, Юлиана Дончева, Весела Нейнски, Устата, д-р Ангел Енчев, Тони Стораро, Елеонора Манчева, Ива Екимова са само малка част от популярните персони, които ще подкрепят проекта Усещане за жена.

На ревюто ще бъде представена и нова колекция облекла на модна къща Принцес с дизайнери Соня Атанасова и Силвана Данаилова.

МАТЕРИИ: коприна, шифон, сатен

ЦВЕТОВЕ: черно, бяло

ЛИНИЯ: елегантна, тоалети предназначени за всекидневието и за официални вечери

АКСЕСОАРИ: пера, брошки

МОДЕЛИ:
Диляна Попова,Теди Велинова, Жасмина Тошкова, Здравка Захова, Румяна Пеева, Гери Дончева, Стела Стойкова, Емилия Кушвалиева, Елена Станулова, Цвети Разложка и други.

ПРИЧЕСКИ: Академия STEPHAN

ГРИМ: Пепа Стоянова

ПОСТАНОВКА: Амалия Тинчева