На 7 декември диамантената сцена на нощния клуб СИН СИТИ ще бъде запленена от красота и изящество.

Известната тв водеща и моделка Петя Велкова (позната от „Така го правят жените” по BBT)ще ни представи една уникална колекция от палта и обувки. Това е прелюдията към откриването на собствен бутик с марката PETIA VELKOVA, който предстои да отвори врати на топ място в тузарския квартал Лозенец.

Модният център ще се разпростира на два етажа. На първия е шоурумът с фешън кафе за приятели, а на втория има шивашко ателие, което ще изпълнява поръчки по мярка. Това всъщност е и най-актуалната услуга по целия свят, за да дрехите ви наистина са уникални.

Амбициозната красавица не спира с предизвикателствата и ще ни изненада на ревюто в СИН СИТИ със скъпарско палто от сребърна лисица, невиждано досега по родните географски ширини.

На сцената топ моделите на България ще се разходят в облекла от визон, норка, чинчила и лисица. Те ще са обути и в екстравагантни обувки, които отново Петя ще предлага в своя моден бутик.

Един щастливец, който ще присъства на ревюто, пък ще си тръгне с първата ВИП-карта, с която ще може да пазарува с отстъпка в бутик PETIA VELKOVA.

Това не е първото модно предизвикателство на Петя. През тази година тя ни изненада с модна колекция, наречена Усещане за жена. Тя бе инспирирана от модната икона Мерилин Монро и цигарите Marilyn Slims. Тв водещата представи на ревю в Кемпински Хотел Зографски една черно-бяла феерия от 20 тоалета.

В клуба на елита се очаква да се събере светският и бизнес елит на София. А за доброто настроение на гостите ще се погрижи фолк певицата на годината Преслава.