Точно според старата максима, че когато една жена напълнее, започва спешно да си търси ново гадже за повдигане на самочувствието, сериозно окръглилата се напоследък Дарина Павлова е оплела в мрежите си поредния оборотен младок.

Мадам Мулти от началото на месеца се поти в летните жеги в прегръдките на Тони Серена – изгряващ поп изпълнител от държавата джудже Сан Марино, който е на половината на нейната възраст, споделя Всеки ден. Ексцентричният Антонио е изпълнител на джаз и ембиънт музика и е доста популярен на италианската клубна сцена въпреки крехките си 28 години. Злите езици шушукат, че двамата с Дарина се сдушили на филмовия фестивал на остров Иския в началото на месеца, където шармантната нашенка председателстваше журито.

Дарина не спря да се снима с холивудски звезди като Джеръми Айрънс, Джерард Бътлър и Дани де Вито сред екзотичната средиземноморска природа, но всъщност цялото й внимание покрай събитието е било отдадено на Тони Серена.

„Младежът е изключително свеж и артистичен, двамата прекарваха часове в усамотение на морския бряг и в хотелската стая на Дарина. Тя е безкрайно впечатлена от неговата амбиция да прави авангардно изкуство“, споделя дама от антуража на вдовицата на Илия Павлов. Дали обаче Антонио не е просто хитрец, който се увърта около богата възрастна дама, за да си осигури солиден финансов гръб, само бъдещето ще покаже.



Павлова вече се опари от последната си връзка с млад и надарен италианец в лицето на прохождащия актьор Джулио Берути. След бурна и страстна връзка нашенката натири къдрокосия латино любовник, след като разбра в края на миналата година, че е станал особено интимен със свои колежки по време на снимки в Малта.

Дарина изпадна в лека депресия след раздялата и надебеля драстично в последните месеци. Казанлъшката красавица поначало е с гени, предразположени към бързо напълняване. Затова, откакто се помни, Мадам Мулти вечно е на диети, както впрочем и почти всички жени. Павлова наддаде доста в Дубай, където живя няколко месеца при сватовете си – милионерското семейство Микнас.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук