Австралийската певица Сиа изуми слушателите на американското радио KIIS FM с признанието, че не е правила секс от четири години. В интервю за предаването "The Morning Mash Up" 44-годишната звезда разкрива, че откакто се е развела, не е и помисляла за интимни ласки. Припомняме, че тя бе омъжена за режисьора Ерик Ланг от 2014 до 2016 г. Липсата на любовен живот обаче далеч не ѝ е попречил да си осинови две 18-годишни момчета през 2019 г., за което певицата споделя едва сега.

"През тези 18 години децата са обиколили около 18 домове и са имали изключително травматичен живот. Имах възможността да осиновя тези две сирачета и го направих. Искам да им помогна да се справят с травмите и проблемите и да им дам шанс за едно нормално и светло бъдеще", разказва Сиа. Тя пояснява, че е побързала с осиновяването, тъй като според правилата тийнейджърите били принудени да напуснат сиропиталището след навършването им на 18-годишна възраст.

На въпроса как запълват тримата дните си по време на изолация, изпълнителката отговаря, че за момчетата това е период на изпитание, но и двамата дават всичко от себе си, за да се учат на полезни за развитието си неща. "Обучават се онлайн, което е чудесно", допълва още тя.

снимки и източник:woman