Неособено популярната певица Валя реши да рекламира новия си видеоклип с необичайна операция. В личната страница на певицата във фейсбук се появи кадър от новата й лента към песента „Искаш да ме искаш”, на който Валя е с нарязана рокля и добре се вижда дупето й. Макар и на 40 години, това не й пречи да изглежда добре. В последните няколко години червенокосата певица подържа перфектна фигура с много спорт и специално хранене и това се забелязва от фолк феновете.

Познати около Валя разкриват, че освен спорта и храненето, певицата наскоро се била подложила на процедура за подмладяване със златни нишки в тялото й. Една от зоните, на които са имплантирани златните нишки е именно дупето на певицата. Говори се, че всяка една от нишките е с диаметърът около 0.1 мм и са покрити с тънък слой полигликоева киселина. Това е съвременна процедура, която има подмладяващ ефект и активизира производството на колаген и еластин в кожата.


Валя е първата чалга певица с тази процедура „златни нишки в тялото”. Изпълнителката вече показвала „златното” си дупе по време на нейните участия, а както всички виждаме, няма да го скрие и в новия си клип на песента „Искаш да ме искаш”, който се очаква да се появи до дни по „Планета ТВ”.