Поппевицата от близкото минало Ирра се разведе, защото хвана мъжа си Явор в изневяра, пише "България Днес". Новината потвърди лично чаровното миньонче.

"Да, разведена съм! Аз поисках това да се случи и повече няма да обяснявам", каза откритието на Камен Воденичаров.

Само преди месец чаровницата сгащила на калъп мъжа си с две по-млади девойки. След случката бургазлийката си събрала багажа и подала молба за развод.

"Отдавна бракът ни с Явор не върви. Той постоянно е ангажиран, аз не работя и водя двете момченца на курсове по карате, тенис и английски. Перфектна домакиня съм, не знам какво повече иска", обяснява пред приятелките си Ирра. Според тях след случката миньончето е изпаднало в депресия, пие успокоителни и постоянно плаче.

"Вместо да се радва на ухажорите, които има, Ирра само мисли за Явор и за миналото. Трябва да продължи напред, сама избра да постъпи по този начин", коментират приятелките на певицата.



*Певицата страда за неверния си съпруг


"Всички искат да се женят за мен, ти луда ли си да се развеждаме?", били последните думи, които казал силистренският бизнесмен на бившата певица и й обяснил, че въпреки това ще й даде развод по взаимно съгласие.

Преди 15 години Ирра от Бургас се омъжи за десет години по-възрастния от нея заможен бизнесмен зърнопроизводител от Силистра. Семейството се премести в София, тъй като записаха и двете си деца да учат в Италианския лицей на Горна баня.