Сърцат, музикален и изпълнен с откровения – такъв ще бъде Свети Валентин за феновете на P.I.F. Музикантите ще ги очакват на 14 февруари в литературен клуб „Перото“. Специално за празника групата избра арт-пространството в НДК за акустичен лайв, до който достъп ще имат и най-малките. „Децата са добре дошли, още повече, че „Перото“ разполага и със занимателен кът, в случай, че се уморят да танцуват, или им стане скучно да изследват сцената, инструментите и нас.“, заяви фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.

Бутиковият лайв за Свети Валентин идва в отговор на множеството запитвания за ранен концерт на P.I.F - началото е в 20 ч. Бандата ще сподели с публиката си едно различно музикално преживяване извън голямата клубна сцена: камерно, но с много чиста и силна емоция. Отваряйки събитието за деца, P.I.F. искат да превърнат малкия си акустичен концерт в семейно забавление.

Димо, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) са избрали формата story telling (разказване на истории) за концерта на 14 февруари. Между всяка песен ще звучи разказ за създаването й, любопитни моменти от пътя на групата или лични истории. В сетлиста за влюбени на P.I.F. ще влязат обичани песни като „Невидимо дете“, „Цялото небе“, „Обещавам“, „Огън“, „Оставам тук“ и др.

Билети за „P.I.F акустично: Малък концерт за големи влюбени и техните деца“ се продават в Билетен център НДК, както и на място в деня на събитието на цена от 15 лв. Входът за деца е свободен.