Звездите, които обичаме и на които се възхищаваме, често имат проблемите на обикновените хора и въпреки че се радват на любовта на феновете си и живеят в лукс, те също са изправени пред общочовешките трудности.

Много от тях крият подробности за препятствията в живота си, когато се намират под светлината на прожекторите, други предпочитат да бъдат искрени и да споделят истинските си чувства. Ние обичаме онези открити дами, които допускайки феновете в личния си живот, успяват да им вдъхнат кураж.

Една от тях е невероятната Пинк, която чрез музиката и текстовете на песните си, споделя житейските истини, до които е достигнала благодарение на трудностите в живота си. В интервю пред The Guardian певицата разкри някои от премеждията, през които тя и съпругът й Кари Харт са преминали в продължение на 11 години брак, пишат от woman.hotnews.bg

Едно от тях е свързано с проблем, пред който са изправени много двойки - дългосрочната липса на секс. Както се случва в много моногамни бракове, така и в този между Пинк и любимия й страстта е отстъпила пред битовите проблеми и на отглеждането на детето им. Ето какво сподели любимата ни звездна дама:

„Понякога гледам Кари и си казвам, че това е най-внимателният, мъдър и стабилен мъж на света...като скала е. Той е добър човек и добър баща. Той е точно такъв баща, какъвто си представях, че ще бъде. Но в други моменти го виждам и си казвам: „Никога не съм те харесвала и няма защо да те харесвам. Всъщност не искам да те виждам никога повече. Никога не съм харесвала това, което ти харесваш“. И само две седмици по-късно всичко се нарежда и е прекрасно. С Кари се е случвало да не правим секс цяла година. Мислех си, че това е краят. Чудех се дали аз го привличам, дали той ме привлича. Моногамията е възможна, но изисква усилия, за да бъде всичко наред“.